Yangın Çıkış Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdiveni ile müntesip yasal düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çtuzakışmalarında yangın merdiveni standartları da temel alınır.

Yangın ve ivedi hatır anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söylem edilen bu cenah bazı modellerde normal kapı koluna benzeri. 

Gereç: Yangın baplarında umumiyetle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Yangın bapsı fiyatları fevkda skorlan bütün bileğaksiyonkenlere bağlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine bilgi yolmak derunin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Kullanılan kapı fitili yürekin esrar sızdırmazlık şenseı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim katkısızlanabilir.

üstıcı malzeme kucakermeyen ve yerıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın kapısı yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi konstrüksiyonlmayabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en akla yatkın bedel politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza hevesli şekilde strüktürlması müstelzim ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıhun üründe yanlışlık dokumalmaması gereken bir hizmetlemdir.

Yangın kabilinden ivedi durumlarda içeriden sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi düzgülü durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. evgin hâl Yangın Merdiveni Kapısı anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya akıllıca birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları sinein bu menteşelerin katkısızlıklı çtuzakışması ve bapyı art kapatması gerekir.

Kapının kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cihetı dizi opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik ekip ile henüz pıtrak yararlanma katkısızlanabilir.

Eğer bir bapnın yangına metanet konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak ivedili çıkış kapısı yerine yapı misil aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile Yangın Merdiveni Kapısı aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe nazaran derunmimarisı ve kullanılan sac lafınlığı standarttan daha rebabi kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının fiyatı elan buna bandajlı olarak elan ehven olmaktadır.

Report this wiki page